28 Haziran 2010 Pazartesi

curehead'S

biz aslında 2 kişiyiz.
blogun 1. yıl dönümünü şampanyalarla kutlamamıza az kaldı hala profildeki "ekip üyeleri" kısmına "curehead'S" ve " marlla" nası yazılır bulamadık.beni zaten geç.bu tip internetsel olaylarda pek bilgili değilimdirde marlla! titre ve bul şunu.belki burdan söyleyince daha etkili olur.nese hayırlı işler.

7 yorum:

  1. anonimim anonim. öhöm. zor değil o iki farklı yazar olayı. bir hesap daha açın blogger'dan ama blog almayın o yazara, bu blogun yönetici hesabı kimdeyse o hesaptan yeni yazar ekleyin yeni aldığınız hesabı da. böylelikle halledebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. anonim de seni seviyor. ama olmamış hala, denemedin mi?

    YanıtlaSil
  3. marlla olanımız bu konuda daha bilgili olduğundan duruma el koydu - mail adresi farklı olmadığından yapılamıyomuş sanırım

    YanıtlaSil
  4. farklı bir mail adresiyle başka bir blogger hesabı alın, gerisi dediğim gibi. gerçi siz bilirsiniz yani. ha bu arada sitenin saat ayarlarına da bir el atın isterseniz.

    YanıtlaSil
  5. eet saat ayarlarıda halledemediğimiz bi diğer konu - bizi yargılama sayın anonim belkide sadece uğraşmıyoruzdur yeteri kadar yine de saol tabi

    YanıtlaSil
  6. sanal alemin bu hataları tolere etme lüksü yok sayın curehead, ayarlarda biçimlendirme başlığında var saat ayarı. babam sağolsun ayrıca.

    YanıtlaSil