25 Mart 2010 Perşembe

marlla

istanbula gitmem lazım. Bunu şu bir haftadır çok olağan bir durummuş gibi yaşamam lazımdı bi terslik çıkmaması açısından şimdilik ne ailevi ne psikolojik açıdan bir bokluk çıkmadı ama du bakalım hala 24 saat var.İstanbul içinde yapmamız gereken tonla işi layıkıyla istanbulu yarım yamalak biliyormuş gibi de yapmadan atlatmamız lazım.Katılmam gereken resepsiyonda şık duruşlar, zekice cümleler, etkilemem gereken insanlara göz kontağıyla bir şeyler anlatmam lazım.Arada hala muallak:P da olan jemaine e bnmde daha bilmediğim gelip gitme durumuyla ilgili açıklama yapmam lazım ki jemaine bensiz kuruvasan bile alamayacak kadar yakın ama arada km'ler bulunan biğ fığansız ağkadas.
yapılacak listesi çıkarmaya halim kalmayacak kadar yorulacağımı düşündüğümden - ki sadece düşündüğümden yorgun olduğumdan da değil- hazırlamadım.
sinema olayını takas yöntemiyle değiştirip bi deneme sürüşü yaptım. 15 dk süre biçilmiş dayanma süremi uzatamadım telefona elimin gitmesini yadırgamadım bile-travel bla bla nın başlaması lazımdı kapattk sonra ama - daha da işe yaradı eşiğimi bulmamda şimdilik aşılması gereken çıta 45 dakika!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder