9 Temmuz 2010 Cuma

Marlla

Gelen kısa film teklifiyle ne yapacağımı şaşırmam evde ve arabanın dikiz aynasında ayna karşısında kendimi mimik çalışıyor bulmam.

Façepuk'a karşı konulamaz gereksiz zaafımla İzmirdeyken yapamadığım İzmir ahalisini tanıma planımın erimemeye çalıştığım Adana'da gerçekleştirme durumum.

Babaannemin kanser olduğunu öğrenmemle babamla aramda geçen diyaloglarla bezenen endişelerim.

Annemin bilgisayarıma karşı düzenlediği hain saldırıyı dışarıda, saf ve hiç bir şeyden habersiz arkadaşlarımla beraberken kardeşim tarafından -ki kendisi annemin cep telefonunu ele geçirip kilerden arama cesaretini gösterdi- bana açıklanması ve sonuç olarak evlatlıktan reddedilme raddesine kadar gelmem ama konunun eve geldiğim an eve düşen başka bomba haberlerle arada kaynaması yaşadığım stresin yanıma kalması ve benim o haldeyken dahi umursamaz tavrımdan ödün vermiyor olmam.

Sadece bugün bu kadardı.Yarını tahmin etmeden uyumak dışında yapabileceğim çok da bir atraksiyon kalmadı hayatımda sadece beklemeyi atraksiyon sayıcaksam artık.Planlı plansız ya da tanımadığım özneli insanların bulunduğu bir hafta geçirdim en azından evdeyim en azından dolapta dolma var mutlu olmam lazım.İyi geceler.

1 yorum:

  1. Kısa film konusunu hallettik.
    Facebook olayına sinirliyim ve kıskançlık duygusu.
    Babaanne konusuna giremiyorum duygusallık olacak yoksa.
    Annen keşke yakalasa da kurtulsan
    Let's go to the Future

    YanıtlaSil