13 Eylül 2010 Pazartesi

Marlla

Ne biçim ilişkileriniz var yea diye başlayan bir cümle duydum ve anladım ki bunlardan bu yıl içinde bir çok versiyon halinde küçük kapsüller alabilirim istemeden.Çünkü ilişkilerimin detayını anlatmadan bu yorumu duyabilmem çevremin çok sığ görüşlü olmasından değil olayların 'ilk bakışta' denen savunma öbeğyle ters düşmesinden kaynaklı.Bu arada fazla ara verdiğimi bu arada yüzüme vurmayan -sanırım kendisi de vazgeçti- cureheads'e eyvallahlarımı sunuyorum.Edindiğim kitapta geçen müjgan ve hüsnüyü bir çok yerde metefor! :p mezesi olarak kullandım.Hilekar,sahtekar,yalancı,söz dinlemeyen kız moduna da sokulabilirm bu yıl bol bol.Bunu diyenler çok yakınım olmasa iyi olur onlar dediğinde bu sıfatlar bende olmasa bile edinmem çok zor olmuyor çünkü.Bu ayın en mutlu ve tek mutlu haberi de 15 hazirandan beri süre gelen Adana da geçen yarı mapus günlerimin 2 güne kadar bitiyor olması.Bunun gazıyla döküldüm buraya.Arada anlatmayı unuttuğum bol şiveli ve bol etnik burunlu insanları anlatmayı unutmayrum dağ.Karşulaştiumuz fikret kendi deyimiyle fikoooğ -Bir Karadeniz hikayesi- ve benzeri bi çok komik amca var elimde anlatacak malzeme olarak.Fotoğrafları hallettiğimde koyacağım buraya.Seinfeld'i okul sabahları değilde özgürce şimdi izlemeye karar vermem de son bir haftada gün sayma olayına bir nebze katkıda bulundu.Şimdilik bu kadarmış sayın seyirci.G'de hakkaten değişik bunu ben de belirtmeden geçemiyorum.Araya sıkıştırıacağım bir konu da kilit kişilerin benim lehime şehir değiştirmesi ama aslında belirli sürelerde leh değil aleh olması ve İstanbul olayının da kendinden geçirecek yanları olduğunu da ekleyip gidiyorum.

3 yorum:

  1. *akıcı karmasasına bırakasım geldı gece gece beynimin bir lobunu

    YanıtlaSil
  2. Öbür lobu sağ kalmaya devam ederse ben de yazıları hala akıcı ama daha az karmaşık hale getirmeye çalışayım.Evet evet yapayım bunu.

    YanıtlaSil
  3. karmaşıklıgın garip gibi gelmesi ama aslında garip olmaması biraz garip gelmekte öyle değil mi? Yoksa aslında durumun garip olması, garip olmasının garip olmaması ve garip olmasının garip olmamasının garip olmaması mı onu açıklayabilmek için genel kitle tarafından tercih edilen açıklama tarzı olacaktır diye düşünmenin bize bir faydası var mıdır? Yoksa ben sadece saçma yazılar yazabilen ve yazdığı saçma yazılara anlaşılması güç anlamlar veya anlaşılması kolay anlamların anlaşılabilirliğini azaltacak şekilde düzen veren bir insan mıyım?

    Beyninin tamamının kulaklarından akmasıyla yaşama gözlerini yuman gencin son sözleri*

    Evet takip edeceğim.

    YanıtlaSil