9 Eylül 2010 Perşembe

curehead'S

Acaba yeryüzünde benim gibi blogu açarken "aa şahane oldu hakkaten tasarımı falan,bunu böyle yıllarca kullanırız artık" diyen ve "yok yok beyaz yapalım biz bunu,takip ettiğimiz blogların hepsi beyaz zeminli" diyen marlla ve diğerlerine karşı cesurca savaşıp sonra "acaba?" sorgulamasına düşen insan sayısı kaçtır.
Bugünlerde özellikle popüler blogları okumaktan,oruç tuttuğu için asabileşen dolmuş şoförlerine benzedim iyice. Gerçi bunun başka sebepleri de var. Mesela haftaya emeklilik hayatımın sona erip çok genciz çok enerjiğiz hayat tarzına geçecek olmam. Ya da onu geçtim bu sene geçen seneki gibi "ay ben çok sıkıldım burda,bi istanbul yapıp geleyim" mantığıyla bi yerde 1 haftadan fazla kalınca afakanlar basan teyzeler gibi dolanamayacak olmam da ayrı bi geriyor beni. Böyle geçen 9 ayın sonunda derslere başlayacağım gerçeği ilkokulda okula geç kalınca midemde oluşan o iğrenç kasılma duygusunu hatırlatıyor.
Hayatımda zorunluluktan kaynaklı minimal değişimler yapıyorum bu düşüncelerden uzaklaşmak için. Artık daha fazla yazım kurallarına dikkat ediyorum. Tamam,bir tdk onaylı yazı çıkarmıyorum ama en azından noktadan sonra boşluk bırakıyorum hatta ilk harfi BÜYÜK yazıyorum. Bak. Ehaha. Neyse bi de imlecimi kuyruk sallayan ok yaptım bugün. İtiraf ediyorum o da baya bi oyaladı beni. Ekrana boş boş bakarken bi anda gülme garantisi var en azından. Ya da umarım bu sadece bana olmuyordur.
Ben gidiyorum. Bi şeye ihtiyacınız olursa seslenmeyin okuyun.

4 yorum:

  1. daha şimdiden en sevdiğim gazeteci, yazar, her neyse osun. neden bilmiyorum, sen de benim kim olduğumu bilmediğine göre eşitlendik. ama niyeyse sen benden daha eşitsin gibi geliyor bana. pek hoşlanmadığını düşünüyorum isimsiz tacizlerimden. "elimde değil..."

    YanıtlaSil
  2. olsun arada gaz vermek iyidir.

    YanıtlaSil
  3. Sınava bu sene mi giriyorsun?

    YanıtlaSil